Færdiggørelse af kirkens indre

Så er bænkene klar til opstilling

12. november: Bænkene er nu ankommet til kirken. På mandag bliver de fastgjort i gulvet langs væggene. Pulpituret, er også ved at være klar til modtagelse af orglet.

Hvad gemmer sig bag det hvide lagen?

11. november: Med hjælp fra kirkegårdens ansatte m. fl.  har kunstneren monteret den færdige alterudsmykning. Udsmykningen har en højde på 3,75 m og en bredde på 4,75 m. Først den 28. november ved indvielsen bliver udsmykningen afsløret. I den kommende uge monteres knæfald, alter og prædikestol.

Besøg af kunstneren

5. november: Kunstneren Erland Knudssøn Madsen besøger kirkerummet og fornemmer gennem billederne på hans PC-er af den færdige alterudsmykning, hvordan det vil tage sig ud i rummet. Udsmykningen forventes ophængt i den kommende uge, men vil være tildækket ind til indvielsen. (De mørke pletter på det smukke gulv skyldes, at det ikke er helt tørt efter en overfaldebehandling).

Så er rummet næsten klar til montering af inventar

4. november: Håndværkerne er i gang med den sidste klargøring af rummet, inden der monteres bænke, knæfald, alter og prædikestol.

Prøveophængning af lamper

Her er et overblik over kirkerummet, set fra orglets plads. Nogle af lamperne er prøveophængt. I den kommende uge bliver de sidste hængt op. Smukt som en stjernehimmel bliver det.

Også vinduerne får ny maling

29. oktober: De eksisterende vinduer males i en smuk mørkegrå nuance.

Der lægges riste over radiatorerne i gulvet.

29. oktober: Smeden har travlt med at lægge de sidste riste over radiatorene i gulvet.

Travlhed i teknikrummet

29. oktober: Så er slanger og rør forbundet, så der er varme både i gulvet og i radiatorerne.

Korrummet renoveres også

29. oktober: Også korrummet bag orglet i tårnrummet renoveres, så det bliver dejligt at opholde sig i. Det er dette rum man kommer til at gå igennem fra trappen ind til orglet.

Lyst og venligt og højt til loftet i sakristiet

29. oktober: Der er højt til loftet i sakristiet bag alteret mod sydøst med direkte udgang til præstegårdshaven.

Ventilationen er også klar

29. oktober: På loftet er ventilationsanlægget nu også klar, så kirkerummet kan opleves med dejlig frisk luft, også når der er mange i kirke.