Der arbejdes i højden

Smukt håndværk

7. juli 2010: Vinduet i det nye kor skal ligne de øvrige i kirken. Det skal man være håndværker for at lave!

Det gamle tag fjernes

7. juli 2010: Tagstenene på det eksisterende skib fjernes. Der skal laves nyt undertag. Det meste af sommeren vil en tømrer være på byggepladsen, så vi bliver færdige til tiden.

Når udvidelsen er afsluttet, vil man ikke kunne se, hvor det gamle slutter og det nye begynder. Kirken vil være en.

Solidt og godt

7. juli 2010: Disse bjælker skal bære taget over skibet. Over teglbjælken ligger en meget stor jernbjælke. Det er virkelig solidt byggeri!

Det tunge løft

7. juli 2010: Den store betonbjælke, der skal bære gavlen, løftes forsigtigt op på plads.

Lastbil i kirken

7. juli 2010: Det er nok den eneste gang, der kommer til at holde en stor lastbil i kirken! Kranen løfter forsigtigt de store bærende bjælker på plads.

Sådan ser du flere billeder

Gå til hovedmenu her for at vælge andre perioder.

Se ældre billeder ved at klikke her.

Se nyere billeder ved at klikke her.

Klik på de enkelte billeder nedenfor for at se dem i stort format.