Den store dag

Kø på den røde løber

Der var kø på den røde løber foran kirken for at få en plads. Mange måtte nøjes med en plads ved storskærmen i kirkehuset. En del gik hjem.

Menighedsrådet bød velkommen

Menighedsrådet var allerede kl. 9.00 klar til at byde menigheden velkommen i det smukke kirkerum.

Festlig procession

Genindvielsesgudstjenesten blev indledt med en festlig procession, anført af biskop Elisabeth Dons Christensen og menighedsrådsformand Kai Lysgaard,

Faner i processionen

FDF og De grønne pigespejdere var med til at gøre dagen festlig med deres faner.

Årets minikonfirmander sang kirken op

Årets minikonfirmander sang, så det kunne høres i hele kirken, mens der blev viftet med flagene for at markere den store fest.

Fire præster læste

Som en del af indvielsesritualet læste fire præster med provst Poul Ivan Madsen i spidsen tekster fra Bibelen.

Menighedsråd, præster og biskoppen

Som et minde fra dagen blev der taget et billede med menighedsrådet sammen med de medvirkende præster og biskoppen.

Åbent hus med trængsel

Efter at byens juletræ var tændt på Betania Torv var der åben kirke. Flere hundrede benyttede lejligheden til at få et indtryk af vores smukke kirke og den unikke alterudsmykning.

Et stilfuldt og dejligt kirkerum

Lyst og åbent, stilrent og varmt er ord, der blev nævnt af mange, da de så kirken på indvielsesdagen.

Unik alterudsmykning med opstandelse

Videbæk kirke har fået en helt unik alterudsmykning. Mange har beundret de smukke farver og er gået på opdagelse i billedsproget og har både set kors og opstandelse.