De invendige mure rejser sig

Der bliver højt til loftet

18. juni 2010: Nu kan man rigtig få en fornemmelse af, hvor stor tilbygningen bliver.

Grundstensnedlæggelse

18. juni 2010: Murerne begynder nu at opmure facademuren. Provst Poul Ivan Madsen lægger den første sten i forbindelse med den festlige nedlæggelse af grundstensdokumentet. Ved siden af står formand for menighedsrådet Kai Lysgaard.

Se flere billeder fra grundstensnedlæggelsen her.

Byggepladsskilt

Der opsættes et skilt ud mod Gl. Kongevej  med tegning af den udvidede kirke og med navnene på hændværkere og arkitekt.

Nu begynder det at ligne noget

1. juni 2010: Nu kan man både se, hvor bred tilbygningen bliver og også se, at der bliver afsat åbninger i østvæggen til mosaikvinduerne fra det gamle kor.

Der mures flittigt i den dejlige sommer

26. maj 2010: Mens frugttræerne blomstrer, arbejder fire mand hver dag på at rejse murene, så tidsplanen kan overholdes.

En prototype på de nye kirkebænke

23. maj 2010: Vi har modtaget en prototype på de nye kirkebænke. Bænken opstilles i kirkesalen i kirkehuset, så folk kan prøvesidde den og komme med deres kommentarer. Smuk og enkel ser den ud.

Farven er ikke fastlagt. Måske bliver den helt anderledes.

Senere vil menighedsrådet beslutte, om der skal ske småjusteringer af bænkens højde m.v.

Et kik ud over byggeriet

19. maj 2010: Det er kun den spæde begyndelse. Der skal stables mange sten, før man rigtig kan se, hvor høje murene virkelig bliver.

Opmuringen begynder

19. maj 2010: Travlhed på byggepladsen. Nu er murerne travlt optaget af at bygge den indvendige mur (bagmuren).