Dagene går med at lægge sten

Mogensol gennem nyindsat mosaikvindue

1. juli 2010: Nu kan morgensolen igen sende sit varme lys gennem kirkens mosaikvinduer. Her er det julemotivet. Det er rart at tænke på, at næste jul bliver i et dejligt kirkerum med god plads.

Besøg af kunstner og arkitekt

30. juni 2010: Menighedsrådet mødes med kunstneren for den nye alterudsmykning Erland Knudssøn Madsen og arkitekt  for udvidelsen Thomas Meedom-Bæch. Bl.a. drøftes farvesætning i det nye kirkerum.

Erland Knudssøn Madsen (tv) ses her i snak med formand for byggeudvalget Jørgen Andersen (i midten) og Thomas Meedom-Bæch (th).

Mosaikvinduer er nu tilbage

30. juni 2010: Mosaikvinduerne fra det gamle kor bliver med største forsigtighed muret ind på deres fremtidige plads i det nye kirkerum.

Det bliver spændende

25. juni 2010: Smuk detalje fra sydøstmuren.

Det bliver spændende at se ét af mosaikvinduerne fra det gamle kor placeret her og fange morgensolens stråler.

Her er placeringen for den nye alterudsmykning

25. juni 2010: Stilladset foran muren, der skal bære den nye alterudsmykning, er nu taget ned. Langs kanten af den forhøjning, stilladset ligger på, bliver knæfald og alterskranke til sin tid

Status fredag den 26. juni

25. juni 2010: Så højt var den udvendige mur nået op, da murerne gik hjem for at holde weekend fredag den 25. juni 2010.

Opmuring af facaden mod øst

24. juni 2010: Facademuren mod øst rejser sig stille og roligt. Fra denne side bliver der en udvendig dør ind til sakrastiet (rum for kirketjeneren og præsterne).

50.000 sten skal lægges

24. juni 2010: Det er nu blevet Sct. Hans dag og byggeriet har været i gang i små 4 måneder. Det ser ud til, at tidsplanen holdes. Ca. 50.000 sten skal lægges, før der er muret færdigt helt op i gavlene.

Sådan ser du flere billeder

Gå til hovedmenu her for at vælge andre perioder.

Se nyere billeder ved at klikke her.

Se ældre billeder ved at klikke her.

Klik på de enkelte billeder nedenfor for at se dem i stort format.