Kirken og livet

Kirken møder mennesker i alle livets situationer og står til rådighed med rådgivning og vejledning.

Det er muligt at finde de fleste oplysninger via nettet, men er du i tvivl, kan du altid kontakte en af sognepræsterne eller kirkekontoret.

På borger.dk (under menupunktet "Familie og børn") kan man finde oplysninger angående faderskab, navngivning, navneændring og ægteskab.

Dåb

Hvis du gerne vil holde barnedåb i Videbæk Kirke, kan du enten kontakte en af sognepræsterne eller kirkekontoret.

Konfirmation

Hvis du eller dit barn gerne vil konfirmeres i Videbæk Kirke, må du gerne kontakte en af sognepræsterne. For at se fremtidige datoer til konfirmation kan du klikke her.

Vielse

Hvis du gerne vil holde vielse i Videbæk Kirke, må du gerne kontakte en af sognepræsterne.

Begravelse eller bisættelse

Hvis du gerne vil holde begravelse eller bisættelse i Videbæk Kirke, må du gerne kontakte en af sognepræsterne.